08
Σεπ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "Α.Ο ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ"

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  "Α.Ο ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ"

Mείνετε συντονισμένοι και κερδίστε 1 ετήσια συνδρομή για παιδιά ηλικίας από 3 ετών!!

Διάρκεια Διαγωνισμου
Δευτέρα 18/9/16 – Παρασκευή 22/9/16

Εκπομπή κλήρωσης:
Παρασκευή 22/9/16
Π.Λάκατζης - Δ.Παπαδόπουλος                    1 νικητής

Τρόπος συμμετοχής:
Μέσω email
- Αποστέλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. με τα πλήρη στοιχεία σας (Ονομ/νο και τηλέφωνο) και αναγράφοντας στο θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ.
- Κλήρωση: Παρασκευή 22/9/16 στην εκπομπή των Π.Λάκατζη και Δ. Παπαδόπουλου.
- Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι ακροατές του Galaxy 92, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. (Εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι στον Galaxy και οι συγγενείς αυτών έως και 1ου βαθμού.)


Περιγραφή δώρου:
Ένας τυχερος ακροατης θα κερδίσει:
ένα ετήσιο πρόγραμμα άθλησης, αξίας 250 ευρώ από την Ακαδημία στίβου ''Κάλλιστος'' στο Ο.Α.Κ.Α . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδί από την ηλικία των 3 ετών, είτε από ενήλικα.

*Το δώρο δεν είναι εξαργυρώσιμο.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ
Ο αθλητικός όμιλος Κάλλιστος είναι ένα σωματείο που ασχολείται με παιδιά όλων των ηλικιών από 3 μέχρι να ενηλικιωθούν ώστε να μηύσει τα παιδιά στον κλασσικό αθλητισμό.Αρχικά είναι το πρώτο στάδιο τα παίδια με ηλικίες 3-5 μέσα από το παιχνίδι αναπτύσσουν τις βασικές κινητικές δεξιότητες,όπως ο συγχρονισμός και η ισορροπία,ενώ μαθαίνουν να υπακούν σε κανόνες και να κοινωνικοποιούνται.Έπειτα σε ηλικίες άνω των 6 ετών τα παιδιά εξελίσσονται και βελτιώνονται αρχίζοντας να ασχολούνται ειδικότερα με τον κλασσικό αθλητισμό (στίβο)ο οποίος αποτελεί την βάση όλων των αθλημάτων.Σε αυτές τις ηλικίες αρχίζουν να μαθαίνουν να ξεχωρίζουν και να δοκιμάζουν όλα τα αθλήματα κάθε κατηγορίας που έχουν να κάνουν με τον στίβο(π.χ.δρόμους,ταχύτητες,άλματα κλπ).Τέλος σε ηλίκιες άνω των 12 ετών τα παιδιά αρχίζουν να ξεχωρίζουν τι άθλημα μπορούν να ακολουθήσουν,να εξειδικευτούν περισσότερο πάνω σε αυτό μέσα από την προπόνηση καθώς και να πάρουν μέρος σε επίσημους αγώνες.


OAKA, Βοηθητικά γήπεδα Κ1 και Κ2 (είσοδος από οδό Αρτεμιδος)
www.kallistos-oaka.gr
Πληροφορίες: 6972489719, 6947183465