Κινηματογραφική παραγωγή για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου: The man of God – Ο άνθρωπος του Θεού

Με μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή, όπου θα πρωταγωνιστούν πολύ γνωστά ονόματα του διεθνούς και του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος, θα τιμηθεί η επέτειος των 100 χρόνων από τον θάνατο του Αγίου Νεκταρίου, του δημοφιλέστερου Αγίου της ορθόδοξης Εκκλησίας.

 

Η ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», μια έμπνευση της Σέρβας Yelena Popovic, θα κάνει επίσημη πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2020. Πρόκειται για τη βιογραφία του Αγίου Νεκταρίου με τις δοκιμασίες που πέρασε κατά την διάρκεια της ζωής του, καθώς, όντας άδικα εξόριστος, συκοφαντημένος χωρίς λόγο, υπομένει το μίσος των εχθρών και επιμένει να κηρύσσει τον λόγο του Θεού.

 

Η σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας Γελένα Πόποβιτς

 

Οι δοκιμασίες του Αγίου Νεκταρίου, του αγίου των εκατοντάδων χιλιάδων πιστών που ταξιδεύουν στην Αίγινα για να προσκυνήσουν την χάρη του, συγκίνησαν την παραγωγό ταινιών και ηθοποιό Yelena Popovic -με καταγωγή από την Σερβία, ορθόδοξη χριστιανή και η ίδια- η οποία πάντα ήθελε να γράψει σενάρια που θα βοηθούσαν τους ανθρώπους να κάνουν θετικές σκέψεις και να ξεπεράσουν τα εμπόδια της ζωής.

 

Ο Άρης Σερβετάλης θα υποδυθεί τον Άγιο Νεκτάριο 

 

 

Ποτέ όμως δεν είχε σκεφτεί ότι θα κάνει μία ταινία αφιερωμένη στην ζωή ενός Αγίου. Το 2012 ταξιδεύοντας διάβασε ένα βιβλίο με την ζωή του Αγίου Νεκταρίου και αυτό την επηρέασε βαθιά. Το 2013 και στην συνέχεια το 2014 επισκέφτηκε την Αίγινα και το 2015 για πρώτη φορά ανέφερε την σκέψη της να κάνει ταινία την ζωή του Αγίου μας, στον Ηγούμενο ενός μοναστηριού στην Αριζόνα. Η σκέψη αυτή ωρίμασε και σε λίγους μήνες αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες με διανομή –μάλλον- της Sony Ρωσίας.

 

Ο Νικήτας Τσακίρογλου και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία

 

 

 

Τον Αγιο Νεκτάριο θα υποδυθεί ο Αρης Σερβετάλης, ενώ παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί Μίκυ Ρούρκ, Καριοφυλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Αρης Σερβετάλης, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Αλεξάντερ Πετρόφ και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

 

 

Ο Μίκι Ρουρκ στο ρόλο του παράλυτου 

 

 

 

Πηγή :https://www.saronicmagazine.gr/

 

 

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Now Playing
GALAXY 92
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ