Διαγωνισμός: Κρητών Άρτος

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Κρητών Άρτος

Συντονιστείτε καθημερινά στο Πρωινό του ΠΑΝΟΥ και του ΓΙΑΝΝΗ θα έχουμε έναν διαγωνισμό για εσάς  και κέρδιστε μία κούτα γεμάτη νόστιμα προϊόντα Κρητών Άρτος.

 

ΠΑΝΟΣ ΛΑΚΑΤΖΗΣ -ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΩΝΗΣ  08:00-10:00 ( 1 νικητής )

Δώρο διαγωνισμού:

Η Κρητών Άρτος και ο Galaxy92 σου κάνουν δώρο μια κούτα με πεντανόστιμα και υγιεινά προϊόντα

ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ  με κριθάρι ολικης άλεσης,ΝΤΑΚΑΚΙΑ με 21% ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΛΙΑ,ΚΡΙΘΑΡΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟ ΣΠΟΡΟΥΣ,ΝΤΑΚΑΚΙΑ ολικής άλεσης με 4 Δημητριακά,ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΠΟΛΥΣΠΟΡΗ & χαλουπι αφράτη ολικής άλεσης,

*Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητά και αποδέχεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία συλλεχθούν και χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της στα πλαίσια του παρόντος. Τα προσωπικά στοιχεία του νικητή στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν από τη Διοργανώτρια και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Γενικό Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων – Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR).

ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ ΑΕΒΕ

Λίγα λόγια για τα προϊόντα “Κρητών ARTos”
Η Κρητών ARTos είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών Κρητικών προϊόντων αρτοποιείας και σνακ υψηλής ποιότητας, με βάση την Κρητική Μεσογειακή Διατροφή. Χρησιμοποιεί μόνο 100% φυσικές πρώτες ύλες, άλευρα ολικής άλεσης και  εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης.

Ιδρύθηκε το 2004 με την εξαγορά μιας παλιάς οικογενειακής βιοτεχνίας παραγωγής Κρητικών παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων. H Κρητών ARTos συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες Supermarkets στην Ελλάδα, ενώ το 20% και πλέον του κύκλου εργασιών της, αφορά πωλήσεις εκτός Ελλάδος σε χώρες όπως Αμερική, Γερμανία, Αγγλία, Κύπρο, Κίνα, Αυστραλία κ.α.

 

  • Θέση «Άµµος» Καλλιθέα, Ν.Αλικαρνασός 71500, Ηράκλειο Κρήτης
  • 2810 380850/60
  • info@kritonartos.gr
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Now Playing
GALAXY 92
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ