Διαγωνισμός Revellers' Row

Ημέρες και ώρες διαγωνισμού:

 

Δευτέρα  4/12 , Τετάρτη 6/12   &  Παρασκευή  8/12

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΩΝΗΣ 07:00-10:00  (1 νικητής)

 

Τρόπος συμμετοχής:

Ο διαγωνισμός γίνεται μέσω email που θα αποστείλετε κατά την διάρκεια της εκπομπής στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Revellers' Row

Η κλήρωση για τον νικητή θα γίνεται  στο τέλος της εκάστοτε εκπομπής .

*Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητά και αποδέχεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία συλλεχθούν και χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της στα πλαίσια του παρόντος. Τα προσωπικά στοιχεία του νικητή στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν από τη Διοργανώτρια και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Γενικό Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων – Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR).

 

Περιγραφή Δώρου:

Ένας τυχερός ακροατής  θα κερδίσει ένα brunch (πρωινό γεύμα)  στο εστιατόριο Revellers' Row που βρίσκεται Αναλήψεως 6  Βριλήσσια, αξίας 40€. Η χρήση του δώρου μπορεί να  γίνει από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι  Δευτέρα έως Κυριάκη  μετά από συννενόηση με το εστιατόριο.

 

Το Revellers' Row  Έγινε το στέκι  που πάνε και για πρωινό,
 
μπορείτε να  έρθετε με αφορμή τον καλό καφέ  αλλά θα φάτε και πολύ νόστιμα.
 
 

Ιδανικό brunch με Scrambled Eggs,  Ομελέτα από ασπράδια,  αυγά ποσέ, αυγά στο τηγάνι, χειροποίητη Τυρόπιτα, Panini με Κοτόπουλο &  Καπνιστόστος σολομός.

 
 
θα απολαύσετε εξαιρετικούς καφέδες, τσάι και γλυκά, που αξίζει να τα δοκιμάσετε.
 
 
Μαζί με οποιοδήποτε πιάτο ο καφές ή το τσάι είναι δωρεάν (10:00-14:00) , ένα δώρο που θα κάνετε στο εαυτό σας και θα το χαρείτε.
 
 
 
 
 

Revellers' Row

Αναλήψεως 6 Βριλλήσια
 
 
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Ονοματεπώνυμο *
Παρακαλώ εισάγετε ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
E-mail *
Παρακαλώ εισάγετε έγκυρο email
Μήνυμα *
Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμα σας
Ανεπιτυχής επαλήθευση
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Μείνετε συντονισμένοι στον Galaxy 92 για τα αποτελέσματα του διαγωνισμου!
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Now Playing
GALAXY 92
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ