Διαγωνισμός με δώρο 2 τραπέζια για δύο άτομα στο Wagamama

Διάρκεια διαγωνισμού:

Δευτέρα 9/12/19 – Παρασκευή 13/12/19

Εκπομπή κλήρωσης

Παρασκευή  13/12/19

ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ   12:00-15:00 (2 νικητές)

Περιγραφή δώρου:

2 τυχεροί  ακροατές κερδίζουν από ένα γεύμα ή δείπνο  για δύο στο wagamama αξίας 50   €

 Στο GOLDEN HALL ή  Κασσαβέτη 3, Κηφισιά ο εκάστοτε νικητές θα εχουν περιθώριο να πραγματοποιησουν το γεύμα ή δειπνο μια εβδομαδα μετά από  συννενοηση με το εστατόριο

 

Τρόπος συμμετοχής:

Μέσω e-mail

Αποστέλετε e-mail στο studio@galaxy92.gr με τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο  και τηλέφωνο) και αναγράφοντας στο θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  Wagamama

*Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι ακροατές του Galaxy 92, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. (Εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι στον Galaxy και οι συγγενείς αυτών έως και 1ου βαθμού.)
*Το δώρο δεν είναι εξαργυρώσιμο.

*Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα τόσο για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από τη Διοργανώτρια, όσο και για την επεξεργασία των δεδομένων αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.2472/1997, 3471/2006 και 3917/2011, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, και τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων στα πλαίσια της διενέργειας και της επίτευξης του σκοπού του Διαγωνισμού.

 

 

Η βρετανικής καταγωγής αλυσίδα που κάνει καριέρα σε όλο τον κόσμο έχει δύο έδρες στην Αθήνα, μια στο Golden Hall, με τραπέζια και στη βεράντα, και μια ακόμα σε έναν πολυεπίπεδο, φωτεινό χώρο στην Κηφισιά με πολλές όμορφες γωνιές, που το καλοκαίρι βγαίνει έξω στην οδό Κασσαβέτη. Σύγχρονο, casual στιλ στο ντεκόρ, χορταστικές ιαπωνικές γεύσεις με αρκετές ευρύτερα ασιατικές νότες σε ποικιλία, ανάμεσα τους και sushi, ποτά και κοκτέιλ.

 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Ονοματεπώνυμο *
Παρακαλώ εισάγετε ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
E-mail *
Παρακαλώ εισάγετε έγκυρο email
Μήνυμα *
Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμα σας
Ανεπιτυχής επαλήθευση
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Μείνετε συντονισμένοι στον Galaxy 92 για τα αποτελέσματα του διαγωνισμου!
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Now Playing
GALAXY 92
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ