ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

O νέος Galaxy 92 αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση στην ποιοτική ξένη μουσική.

Δημιουργώντας ένα σύγχρονο ραδιοφωνικό περιβάλλον με επιλεγμένα δημοφιλή τραγούδια και εξαιρετικούς παραγωγούς, ιδιαίτερα αγαπητούς στο κοινό, στοχεύει σε ακροατές των ηλικιών 30+, με έμφαση στην προσέλκυση κυρίως των γυναικών.

Το κοινό του Galaxy 92 συντονίζεται, ζει μαζί του και τον απολαμβάνει κάθε στιγμή!

Σε εβδομαδιαία βάση, Galaxy 92 ακούνε περίπου 400.000 ακροατές στην περιοχή της Αττικής (ή 130.000 ημερησίως), η πλειονότητα των οποίων ανήκει στη μέση και ανώτερη K/O τάξη. Επίσης, ο Galaxy 92 βρίσκεται πάντα στην πρώτη ή στις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε όλους τους μουσικούς σταθμούς, στη μέση διάρκεια ακρόασης (με περί τις 2 ώρες ημερησίως / ακροατή).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκπομπές κατά τη διάρκεια του πρωινού και του απογευματινού drive time (Γιάννης Κορδώνης 7-10 και Θοδωρής Γιαννόπουλος 17-19), οι οποίες είναι σχεδιασμένες με εναλλακτική προσέγγιση.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των διαφημιστικών προγραμμάτων, συγκεντρώνει πάντα την ικανοποίηση των διαφημιζόμενων για τον υποδειγματικό τρόπο που αυτό γίνεται από το τμήμα παραγωγής και διαφήμισης, καθώς και από τους παραγωγούς του σταθμού.

Εκτός από τη μουσική, μέσα από ένα πλήθος στοχευμένων χορηγιών επικοινωνίας (σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, διοργάνωση εκθέσεων κλπ) η παρουσία του σταθμού στη ζωή της πόλης είναι έντονη.

Τέλος, ο Galaxy 92 εκπέμπει το πρόγραμμα του με τον καλύτερο δυνατό ήχο, που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα.


Ιδιοκτησία: PΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚEΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε.
Διεύθυνση: Πύρρωνος 12, 16346 Ηλιούπολη
T. +30 210 9959971
Fax +30 210 9959975
email: info @ galaxy92.gr

Διευθυντής: Χρήστος Γιακουμόπουλος (giakoumopoulos @ galaxy92.gr)

Διευθυντής Προγράμματος: Όμηρος Ορφανίδης (omiros @ galaxy92.gr)
                                          

Now Playing
GALAXY 92
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ