Ανοίξτε το ψυγείο.Εκεί βρίσκεται η κατάλληλη τροφή για να αποφύγετε το κρυολόγημα...


Η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, οι βροχές ήρθαν, καλό είναι να προετοιμαστείτε ώστε να μην έρθει και το κρυολόγημα... Τι θα πρέπει να τρώτε για να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα;
Σύμφωνα με τους επιστήμονες υπάρχουν πάνω από 200 ιοί που προκαλούν κρυολογήματα και τρεις που προκαλούν τη γρίπη. Μετά από μελέτες οι επιστήμονες κατέληξαν ότι το γιαούρτι είναι μία καλή λύση για να αποφύγετε το κρυολόγημα.
Τα προβιοτικά ή τα ονομαζόμενα «καλά βακτήρια», τα οποία βρίσκονται σε αφθονία στο γιαούρτι, θα μειώσουν τη φλεγμονώδη αντίδραση του οργανισμού, ώστε να μην έχετε βουλωμένη μύτη και πονόλαιμο.
Μελέτη επιστημόνων διαπίστωσε ότι τα «ευεργετικά» βακτήρια συντομεύουν το χρόνο που το άτομο υποφέρει από ένα κρυολόγημα κατά δύο ημέρες και κατά 34% καθιστά τα συμπτώματα λιγότερο σοβαρά. 

Πηγή: https://eftrogin11.blogspot.com/

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Now Playing
GALAXY 92
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ