Κέρκυρα: Τον νάρκωσαν για επέμβαση και ξύπνησε...

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, καθώς τον έβαλαν στο χειρουργικό τραπέζι για να του αφαιρέσουν πολύποδα από τις φωνητικές χορδές, αλλά τον ξύπνησαν μετά από 1 περίπου ώρα, γιατί δεν μπορούσαν να τον χειρουργήσουν αφού δεν είχαν τα κατάλληλα εξαρτήματα.

Γι αυτές τις επεμβάσεις οι χειρουργοί χρησιμοποιούν διαφόρων μεγεθών λαρυγγοσκόπια ανάλογα με τις ανατομικές ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς.

Ο ασθενής είχε μακρύτερο λαιμό και το νοσοκομείο δεν είχε προμηθευτεί λαρυγγοσκόπια σε αυτό το μέγεθος. Ο ασθενής πάντως, όπως επισημαίνουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, είναι καλά στην υγεία του

 

 

πηγή:akous.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Now Playing
GALAXY 92
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ