Συνέντευξη Cecilia Krull

Η Cecilia Krull μπήκε στην ζωή μας τόσο αναπάντεχα όσο και η ισπανική τηλεοπτική σειρά "La Casa De Papel” του Netflix, την οποία ντύνει μουσικά με το τραγούδι της "My Life Is Going On”. Βρέθηκε από την αρχή στις υψηλότερες θέσεις του Shazam σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως και η Ελλάδα, ενώ κυκλοφορεί επίσημα πια σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records.

Είχαμε την ευκαιρία να της μιλήσουμε για λιγο και να τι μας είπε.

Cecilia, καλωσόρισες στον Galaxy92 και συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου στη σειρά “La Casa De Papel" . Είναι ιδιαίτερη χαρα να σε έχουμε μαζί μας.

•Πως αισθάνεσαι για την τόσο μεγάλη επιτυχία της σειράς και πως προέκυψε αυτή η συνεργασία ;

Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ενα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Όλα άρχισαν όταν πριν από 10 χρόνια ξεκίνησα να δουλεύω με τον Manel Santisteban, έναν πολύ σημαντικό συνθέτη για κινηματογραφικά σάουντρακ. Με επισκέφτηκε σε μια συναυλία μου στην Μαδρίτη και την επόμενη ημέρα μου ζήτησε να δουλέψουμε πάνω σε ένα τραγούδι για το σάουντρακ της ταινίας "3 Metros sobre el Cielo".
Η χημεία μεταξύ μας ήταν άμεση και καταλήξαμε να φτιάχνουμε τραγούδια για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες τα επόμενα χρόνια

•Είσαι φαν της σειράς και αν ναι ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας ;

Ναι, είμαι και ομολογώ οτι ανυπομονουσα να δω κάθε νέο επεισόδιο. Ο Βerlin και η Nairobi είναι οι αγαπημένοι μου.

• Με ποιον από τους πιο αγαπημένους σου  καλλιτέχνες θα ήθελες πολύ να συνεργαστείς ;

Δύσκολη ερώτηση ! Θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλούς μουσικούς και τραγουδιστές. Θαυμάζω την Erykah Badu ! Ίσως με αυτή πιο πολύ

•Υπάρχουν σχέδια για νέο υλικό σύντομα ;

Γράφω νέα τραγούδια και ετοιμάζω το πρώτο μου άλμπουμ

• Πως θα σου φαινόταν η ιδέα μιας συναυλίας στην Αθήνα στο άμεσο μέλλον ;

Γιατί όχι ; Ελπίζω να γίνει σύντομα !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Now Playing
GALAXY 92
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ